Passa al contingut principal

TIENDAS NIKE EN BARCELONA

NIKE STORE MAQUINISITA
La coneguda  marca Nike té una botiga en el Centre Comcerial de la Maquinista. (Paseo de Potosí 2). Es una botiga amb les últimes novetats en calçat esportiu i altres articles propis de la marca. Són articles no molt econòmics però si de moltissíma qualitat. Hi ha molt producte però destaca sobre tot en la botiga de la Maquinista l'ampli assortiment en la família de calçat esportiu. Els clients busquen en aquesta botiga molts calçats però sobretot moltes varietats de colors i de model sense deixar de ser la mateixa bamba nike.



NIKE STORE DIAGONAL MAR
La coneguda marca Nike té una botiga en el Centro Comercial del Diagonal Mar (Avinguda Diagonal, 3). Aquesta botiga de la Nike és ideal si desitges adquirir un equipament complet per a practica el teu esport preferit. Ha aconseguit ampliar la seva gamma de fabricació oferint als consumidors samarretes, shorts i tot tipus d'accessoris esportius. Tipus de marques de Nike que hi trobaràs a la botiga: Nike Pro, Nike +, BajoNike Golf, Nike Skateboarding, Air Jordan, Converse i Hurley International.



NIKE STORE LAS RAMBLAS
La coneguda marca Nike té una botiga en el centre de la ciutat, més concretament a Las Ramblas (La Rambla, 120). En aquesta botiga Nike hi ha molts productes de souvenirs de la famosa marca nike ja que es una botiga de les més visitades de Barcelona i està en el centre, que es un lloc molt visitat per els turistes. Encara que també es pot veure bastant producte, destacar bambes per vestir i roba.
Resultat d'imatges de Nike store las ramblas



NIKE STORE PORTAL DE L'ÀNGEL
La coneguda marca Nike té una botiga al costat de Plaça Catalunya, en el barri gòtic barcelonés del districte de Ciutat Vella (Avinguda Portal de l'Àngel 19-21). Es la botiga de Nike més gran i amb més producte de tota Barcelona i possiblement de les millors al panorama nacional. Diposen de tot tipus de productes com roba esportiva, roba per vestir, calçat esportiu, material esportiu. També es una botiga amb una alta concurrència turística i també hi ha una àmplia gamma de souvenirs.
Resultat d'imatges de Nike store portal de l'angel



NIKE STORE L'ILLA
La coneguda marca Nike té una botiga quasi bé al tram final de la Diagonal (Avinguda Diagonal, 557). Aquesta botiga de la Nike significa moda i esport. És una botiga de fa molts anys i es molt típica en l'illa. Bàsicament es una botiga com la del Diagonal Mar, però situada en l'altre punta de la Diagonal. Venen no només roba o calçat esportiu, si no ja més roba per vestir, de l'estil de barri, pero això ja es roba per vesitr.












Comentaris